Síkospálya

... az esik seggre, aki óvatosan lépeget.

2013. ápr 07.

... frivol vagy komolykodó...

írta: zelmavagyok
... frivol vagy komolykodó...

1165444_96248053.jpgLehet egy társkereső rendszer
olcsó vagy drága,
frivol vagy komolykodó,
lehet trendi vagy konzervatív
lehet  szegényes,
vagy kínálhatja
a legagyafúrtabb lehetőségeket
az ismerkedésre...

... a titok bennünk van...

Tovább Szólj hozzá

titok bátorítás közhelyek internetes társkersés

2013. ápr 06.

A férfi megfigyel

írta: zelmavagyok
A férfi megfigyel

1344364_12667789.jpgEgyre több olyan társkereső találkozik egymással, akik már többedszerre próbálkoznak különféle emberekkel ebben a "műfajban" és így egyre nehezebb leküzdeniük a  sponateitás hiányát.
Mert mi történik? Az átlag-társkeresők vagy hosszas elő-levelezésben többször is áttörnek intimitási korlátokat, amit nem tennének mondjuk a kollégájukkal, aztán találkoznak egy "idegennel", vagy gyorsan találkoznak személyesen, de akkor meg a "randi fíling" és a vadigennel való lépésenkénti ismerkedés között billegnek, gyakran nem is tudva, mit kezdjenek magukkal és egymással.
Mindkettő  - éppen a már említett spontaneitás hiánya miatt - magában rejti a felfokozott elvárások miatti csalódás lehetőségét.
Ezért nyitottak a társkereső ...

Tovább Szólj hozzá

stílus internetes társkeresés lányregény közhelyek gyötrő legendáink

2013. ápr 05.

A férfi, ha ismerkedik...

írta: zelmavagyok
A férfi, ha ismerkedik...

1415639_56221762.jpgA férfi, ha ismerkedik, gondban van. Mármint az internetes társkeresőn, ahol szakmányban szólít meg nőket. Vajha tudná, ki az, akivel végül találkozni is fog, ki az akivel érdemes is, és ki az, aki a Nagy Szerelemmé nemesülhet az idők során. Most még nem tud semmit... apró fényképeket nézeget, kilókat, centiket súlyoz, végeláthatatlan lelki feltárulkozások és frappáns másfél sorok közt szédeleg, ötödszörre olvassa ugyanazt a Coelho-idézetet és éppen huszonötödszörre, hogy "szeretem a természetet, a filmeket, színházat, a jó könyveket".

A férfi azonban azért férfi, hogy elébe menjen az ilyenfajta kihívásoknak, hogy ne szeppenjen meg se Coelhotól, se Csernus dokitól, ha tetszetős a kép, vágjon bele bátran, sem csúnya sem ...

Tovább Szólj hozzá

férfi ismerkedés internetes társkereső Coelho Csernus

2013. ápr 03.

A szerző, ha kedvenc...

írta: zelmavagyok
A szerző, ha kedvenc...

712144_mouses_love.jpgA férfi felfedezi a naplót, hosszan olvassa, tetszik neki. Köszön és küld bemutatkozásul valami általános nyaralási tömegfotót, tőlem is képet kér, én pedig  - hiú szerző - küldök egyet.
Nem tagadom, az olvasók a gyengéim.
A képküldés után jön az értesítés - felvett a kedvencei közé. Aztán csend. Később írok neki, kérek én is egy jobb képet, mégis, tudjam, kinek köszönhetem e markáns "irodalmi érdeklődést", és jön egy  tömör válasz:
Ronda vagy.
Azon töprengek, kikhez képest lehetek a kedvence?

Tovább Szólj hozzá

férfi olvasó udvarlás internetes társkersés

süti beállítások módosítása