Síkospálya

... az esik seggre, aki óvatosan lépeget.

2014. dec 28.

Decemberde II.

írta: zelmavagyok
Decemberde II.

666093_81913609.jpg
"Decemberben összekuszálódnak a viszonyaink. Mert karácsonyi és évzáró bulik vannak a munkahelyen, rosszabb esetben le kell zárni a költségvetési évet, szerződni, kötvállazni, könyvelővel tanácskozni, leszámlázni, befizetni, kifizetni, és akkor még ott a család, kitör az iskolai szünet, külföldi tanulmányaikat megszakítva hazajönnek a gyerekek, idegen kiejtésű unokák kerülnek elő Európa zugaiból, ajándékok, hal, karácsonyfa, pezsgő és bejgliügyek vannak, minden csupa nikkell:), függönyt mosni és nagytakarítani kell, enni kell, mosogatni kell,és akkor még nem beszéltünk sógorok és unokatestvérek, idős szülők és gyerekeink barátai oda-vissza látogatásairól.
Ebbe a hónapba nehezen fér bele a "viszony", egy rövid randit, ...
Tovább Szólj hozzá

december virtuális kapcsolat

2014. dec 27.

Decemberde

írta: zelmavagyok
Decemberde

Miközben két éve írok nőknek, arra ébredtem idén december végén, hogy nekem tényleg férfiak olvassák a legtöbb írásomat. Nem csak Zelmáról, vagy a legkevésbé őróla, hanem egyáltalán, a középkorú férfiak-nők közti kapcsolatok lehetőségeiről és lehetetlenségeiről, keménységről és gyengeségről, poligámiáról és monogámiáról, nehéz döntésekről és örök dilemmákról. Ezek az írások nem mindig jutnak el ide a Síkospályára, néha megálltak olyan helyeken, ahol kevésbé személyes a "felület", de nagyobb a reklám... És olvassák, és írnak, visszajeleznek, sokan olyanok is, akik azt mondják magukról, hogy a számok emberei, nemigen gondolkodtak eddig ezeken a kérdéseken, de most határozottan érzik, hiányzik valami. Úgy ...

Tovább Szólj hozzá

férfi siker újrakezdés ötvenes bátorítás internetes társkersés virtuális kapcsolat

2014. dec 26.

Zelma új évre készül

írta: zelmavagyok
Zelma új évre készül

"A jövőkép hiányzik, éppen mondtam valakinek, hogy nekem szükségem van horgonyokra, amikkel a jövőbe rögzítem magam... és most hiányzik. A Plázát nem szervezték át se így, se úgy, tengődtünk egész évben, nem tudva, mire készüljünk. Eleinte nekiduráltam magam, izgalomnak, készülődésnek, racionális tervezésnek, de elegem lett belőle. Persze most megint azzal búcsúztatták az évet, hogy az új jogi szabályozás miatt elkerülhetetlen a váltás. De ki tudja, milyen, merre... a gyerekmegőrzőnek simán betesz a vasárnapi zárvatartás. Hacsak nem váltunk új szolgáltatásokra. Hacsak.

Kása hallgat, valamit meglebegtetett, hogy nem akar a dolgok elébe vágni, majd megtudom idejében, de azóta semmit nem szólt, nem írt.

Egyelőre távoli ...

Tovább Szólj hozzá

magány önsajnálat jövőkép bátorítás céltalanság

süti beállítások módosítása