Síkospálya

... az esik seggre, aki óvatosan lépeget.

2014. dec 20.

P. azt írja...

írta: zelmavagyok
P. azt írja...

Zelma költői hangulatának vége... egy tömör sms-t küldött ma reggel, miszerint "P. azt írja, hiányzom neki és gondol rám, egyébként a Bahamákon lesz az ünnepekben".

Húha - írom vissza Zelmának vidámkodóan - ez eztán az életminőség, Zelma. Van, aki Vásárosnaményben hiányzik, vagy Tunyogmatolcson... sőt, olyan is, aki sehol sem.

Egyébként a vicc csak félig vicc, mert Z. egyik legjobb barátja tudtommal éppen Kahawában:) karácsonyol, és már előre tudható, hogy februárban Dubaiból, a Fülöp-szigetekről vagy épp Thailföldről fog Z. hiányozni. Ez a nagy nemzetköziség mégiscsak érdekes vagy gazdag barátokat és lappangó titkokat feltételez.

Reméljük, januárban nem hiányzik majd sehonnan, elvégre akkor lesz a nevenapja:).

...
Tovább Szólj hozzá

férfi önsajnálat egyedüllét önáltatás virtuális kapcsolat

2014. dec 18.

Álnok cinkosunk...

írta: zelmavagyok
Álnok cinkosunk...

Úgy tűnik, Zelma valami közösségi oldalon vagy társkeresőn gazdagítja élettapasztalatait, mert ezt küldte nekem ma délben. Éppen itthon voltam, betegállományban, így gyorsan visszaírtam: Kitegyem a blogra? De nem válaszolt. Elérhetetlen telefonon is. Pedig az előbb még karnyújtásnyira éreztem ...

14147_8707.jpg"Ebédidőben arcok váltják fel a félmeztelen felsőtesteket, a tengerpartokat és a fantáziaképeket a "most online" férfitablón, józan üzletemberek, precíz irodai dolgozók engednek meg maguknak és viszony-álmaiknak 10 percet , szórakozottan rá is kattintanak 1-2 női lapra, meglepődnek a korrekt válaszon, innen már nehéz délidőben pikáns irányba fordulni, majd fél öt-öt körül visszanéznek, még kettőt sóhajtanak, mielőtt az autójukba ...

Tovább Szólj hozzá

magány önsajnálat internetes társkersés virtuális kapcsolat

2014. dec 16.

... vagy hát... ?

írta: zelmavagyok
... vagy hát... ?

L., a barátnőm soha nem olvassa a Síkospályát. Pedig a születéséről sokat beszélgettünk annak idején, az első kép is az ő felvétele, egy különleges kirándulás emléke.

Késő tavasszal, nyár elején aztán megígérte, hogy beleolvas. Sokadszorra, de most komolyan. Vártam - vártam a reakciójára, de semmi nem érkezett.

Aztán vettem egy nagy levegőt, és megkérdeztem. Milyen?

Nem olvasom, bele se néztem - vallotta be szégyenkezve.

Nem értette a megkönnyebbült sóhajom.

De nekem az, hogy nem olvassa, sokkal jobbnak tűnt, mintha olvasná, és nem szólna róla semmit.

... vagy hát... ?

Tovább Szólj hozzá

barátság csalódás egyedüllét középkorú nő

süti beállítások módosítása