2013. ápr 30.

... lakkal, körömcipővel, ...

írta: zelmavagyok
... lakkal, körömcipővel, ...

185280_4333.jpgZelma időnként megpróbál olyan lenni, mint a Többi Nő. Hol a tűsarkú, hol a körömlakk, csipkés ezmegazok, hol kacajoktól hangos női traccsparti a többiekkel a teakonyhában... még Valódi Napszemüveget is rendelt, láthatatlanul dioptriásat... már azon is gondolkodott, vajon feltolja-e néha majd a feje búbjára, mint Ők.
És akkor kiderül számára, hogy a Többi Nők sem mindig boldogok, dilemmák gyötrik őket, amikhez képest az övéi már-már eltörpülni látszanak.. . Pedig tele vannak lakkal, körömcipővel, gondosan kialakított színharmóniákkal, emellett dolgoznak, gyereket, unokát nevelnek, élnek...

A legmegrendítőbb Karmelina helyzete, aki negyven elmúlt, válása után szorgos társkereséssel újabb romantikus kapcsolatot sikerült felépítenie egy újabb tehetős férfivel, aki nem csak neki, hanem fiainak is biztos hátteret jelent, a lánykérés is  megvolt már, de még nem döntöttek. Karmelina úgy érzi, fogy az idő, álomesküvőre már csak maximum egy évig lesz alkalmas jól karbantartott álomkülseje.

Talán ha okosan arányítja a fogyót a hízóval, a napot, a szolit és a szérumokat, megvan az még kettő is... talán.

Szólj hozzá

félelem nők újrakezdés önáltatás álomesküvő internetes társkersés