Síkospálya

... az esik seggre, aki óvatosan lépeget.

2013. máj 19.

Z. harmadszor...

írta: zelmavagyok
Z. harmadszor...

1420849_69936532.jpgZ.harmadszor fut neki, hogy megmagyarázza, mi jelent számára az érzés...
Hát erről szól az egész napló!

Nem, a napló eseményekről szól... néha idegenekről is.

Bennem érzéseket kelt, ha olvasom, de mi a helyzet a tieiddel? Amikor azt mondtad vagy fél éve, hogy állandóan a kezedben tartottad a telefont, hátha felhív Kása apuka, akkor egy eseményről beszéltél. Talán az olvasó el tudja képzelni, mit éreztél közben, de nem tudja biztosan.
Legfőképpen az hiányzik, hogy te magadnak megnevezd.

Úgyhogy nézzük csak az érzéseket.

Érzés. Az érzés és a gondolat nehezen választható szét Zelma fejében. Mintha bújócskázna magával, állandóan érteni akar mindent, állandóan reflektál önmagára, rendszerez, racionalizál, közben ...

Tovább Szólj hozzá

érzelem érzés gyomorgörcs bizalmatlanság kettősség

2013. máj 19.

Z. kiszáradt torokkal

írta: zelmavagyok
Z. kiszáradt torokkal

1421853_70983853.jpgZ. megszokta, hogy minden nap kap pár sort Valakitől... öröme nem volt maradéktalan, mert jobban szerette a személyességet mint a virtualitást, de megszokta a leveleket, és hiába nem akarta, már számított is rájuk.
Aztán jött egy fontos nap az életében, nem Nagyon Fontos, csak a mindennapi gyűrődések közül kiemelkedő, munka-ügyek, pályázati döntések... és elébement a levélnek. Megosztotta izgalmát, örömét... és nem jött semmilyen válasz.
Délig sem. Délután egy félsoros életjel, nem is a címére, hanem egy közösségi oldalra, valószínűleg telefonról, sebtében, kapkodva... . Aztán megint semmi.
Késő este átnézte a közösségi oldalakat, hogy vajon járt-e arra a Valaki.
Biztos volt benne, hogy nem, mert ha gépközelben lenne, a ...

Tovább Szólj hozzá

érzelem gyomorfájás bizalmatlanság érzelmi bizonytalanság

2013. máj 18.

Pünkösd 2013. május

írta: zelmavagyok
Pünkösd 2013. május

140132.jpgA pünkösdről idén éppen úgy, mint tavaly, a pünkösdi királyság jutott Z. eszébe. Amiről ugye tudjuk, hogy hamar vége lesz... .
Juthatna valami szebb vagy magasztosabb is, de állandóan ide tér vissza gondolatban, a hirtelen fellángoló nagy hőfokon égő és váratlanul elhamvadó érdeklődés, amit mindenki ismer, aki valaha társkeresésre adta a fejét.

Az első ilyen eset a tapasztalatlanságnak tudható be. Elkezdesz valakivel levelezni, egyre melegebb hangúak a levelek, egyre bensőségesebbek, várod őket, aztán hozzájuk igazítod a napirendended. Nem tűnik fel, hogy nincs szó találkozóról, előfordul, hogy még képcseréről sem... olyan varázslatos a virtuális közeledés, a sose tapasztalt megértés, az éteri simogatások. Aztán egyszer csak ...

Tovább Szólj hozzá

magány deja vu önáltatás pünkösdi királyság szeretetéhség

süti beállítások módosítása