Síkospálya

... az esik seggre, aki óvatosan lépeget.

2014. júl 20.

Elhatároztam...

írta: zelmavagyok
Elhatároztam...

gardens-in-vancouver-2-1272900-m.jpg... strandot, flörtöt, nagytakarítást (az is csupa pancsolás:)), ablakmosásokat, függönycserét, meggyes-mákos rétest, később almásat is majd, joghurtot, fagyit, tavakat, mezítlábazást, körömlakkot (gyöngyházfehér), lecsót, hideg bablevest, virágültetést, tdzadzikit, paradicsomsalátát, új hűtőszekrényt, görögdinnyét, sárgadinnyét. BKK menetrend szerinti hajójáratot. Lenge ruhákat, sok olvasást. Alvást annyit, hogy éppen jól érezzem magam. Társaságot, baráti sörözéseket, bár... bár most a rozéfröccs a divat.
Majdnem lemaradt:
a sós sütemény. Köményes, tökmagos, még-még tökmagos. Szezámos.
A sós süti látszólag évszakfüggetlen, télen teával, nyáron sörrel, ja igen.. meg a rozéfröccsel:).

Tovább Szólj hozzá

álom újrakezdés bátorítás közhelyek női szerepek

2014. júl 20.

... csukott szemmel is

írta: zelmavagyok
... csukott szemmel is

162871_7231_1405808948.jpg_276x372

No lám... hányszor a hónom alá nyúlt Kása az utóbbi években -  gondolkodott hangosan Zelma. A strandon voltunk, hanyatt feküdtünk a napon. Csukott szemmel természetesen. Én félig az árnyékban élvezetem az általános strandzajt, gyereknevelés és nyafogás, férfiakat kitárgyaló nők, nőket kitárgyaló nők beszédfoszlányait, egy hatvanas pár nyaralási terveit, nagyhangú fiúk egyszótagosait. Nem vágtam bele Zelma mondókájába, még csak nem is kérdeztem semmit.

Ebül szerzett jószág ebül vész. A hónom alá nyúlt hányszor, és most miatta kell mennem. Túl szoros  a kapcsolatunk ahhoz, hogy a beosztottja legyek, fejtegette. Szoros. Majdnem egy éve nem láttam.

Érdekes gondolkodásuk van a férfiaknak... a szoros kapcsolatról.

Ebben ...

Tovább Szólj hozzá

állás önsajnálat férfi szerepek Női szerepek

süti beállítások módosítása