2014. máj 02.

Kedves Olvasó!

írta: zelmavagyok
Kedves Olvasó!

Olyan kíváncsi vagyok rád! Hagyj egy nyomot, légy szíves, hogy itt jártál...  egy üzenetet, hozzászólást, nevet, (nekem) árulkodó nicknevet vagy félmondatot. Olyan kíváncsi vagyok rád. Szeretnélek magam elé képzelni, amikor írok.

143716_8035.jpgCserébe egy kis tükör:

csaknem két éve írom a blogot.
Majd a két éves évfordulón írok egy átfogó összegzést is, ez csak olyan közbenső,
viszonzásul azért, hogy te is írsz nekem valamit.
Ha nincs szándékodban nekem jelezni,
innen ne is olvasd tovább.

Nem érdemled meg:).

Tudod, hogy nem reklámozom sehol a blogot, legkevésbé a facebookon, nem szeretném, ha méltatlanok is összekapcsolnák velem, és Zelma se szeretné egyelőre felfedni magát...

Ehhez képest  engem örömmel tölt el, hogy naponta 2-5 olvasóm van, egy-két nap van hónapról-hónapra, amikor csak egy (én) és ugyancsak 1-2 nap 6 fő. Országok szerint Románia, Németország és az Egyesült Királyság kint élő magyarjaira is utalnak a keresők... ezekből az országokból olvasnak.  2 helyen szerepel a Síkospálya kedvenc blogként, egy svájci hölgynél és egy bútorbolt weboldalán. A svájci (magyar) hölgy saját keresztnevére kereshetett rá, és megegyezett az egyik női portréval... a bútorboltot nem értem.

Jó lenne tudni, hogy a napi olvasók összesen hány főt tesznek ki egy hónapban, erről sajnos nincs adat.
Úgy sejtem, visszatérő olvasóim vannak, de nem tudom, milyen gyakorisággal olvas egy-egy ember.

Sajnos nemi hovatartozást nem jelez a statisztika, néhány férfi-olvasóról tudok, de kíváncsi lennék az arányokra.

Életkorról sincs tudomásom, eredetileg az ötvenes nőknek szántam a blogot... de biztosan tudom, hogy ennél jóval szélesebb a közönség életkori sávja, ugyanis néha visszajelez egy-egy ismerős.

A bejegyzések népszerűségében vezet az első, a Zelma vagyok, és előkelő helyen vannak azok, amelyeknek a címében szerepel Zelma neve. Zelma élete érdekli az olvasókat, egészen különböző nők ismernek magukra benne. Élénk érdeklődést váltott  ki még a Csalás, csalatás, csalódás című bejegyzés és  az Érzéki öröm című is.

Eddig 7900 lapletöltésnél tartok, a napi átlag 5-20 lapletöltés közt van, a valaha volt legerősebb napon 152 lapletöltés történt.

Írsz nekem te is?

 

Szólj hozzá